Scoala de Ski si Aventura – AVENTORIA are la baza un grup de instructori (monitori de ski ) autorizati si Ghizi Montani autorizati, cu experienta in aceste domenii.

Monitorii scolii de ski si snowboard AVENTORIA, folosesc tehnici de predare adecvate fiecarei varste in parte, punand accentul pe ritmul de dezvoltare si evolutie al fiecarei persoane in parte. Lectiile de ski pentru cei mici sunt gandite astfel incat, copilul/copiii sa invete sa schieze, distrandu-se pe partie. 

Pe langa Scoala de Ski, AVENTORIA organizeaza evenimente montante (pentru familii si grupuri), tabere de vara pentru copii, team building-uri si ture de mountainbike.

Pentru a beneficia de servicii de calitate si pentru Siguranta Dumneavoastra – Apelati doar la Monitori de Schi si Ghizi Montani Autorizati!

Pentru informatii suplimentare si programari, va stau la dispozitie urmatoarele:

https//www.aventoria.ro/

e-Mail:  hello@aventoria.ro

Tel: 0720.229.672 / 0728.652.732

Parteneri: AzugaSki.ro | blendixir.com | Obi Ski&Snowboard

Proiecte pe care le sprijinim: Taxiul cu Bomboane (#ozicatovacanta pentru copii cu probleme speciale si sociale si #caravanatcb)

Daca sunteti interesati de cazare in aproprierea partiilor de ski din Azuga, va recomandam si pagina partenerului nostru, Trivago (introduceti cuvantul Azuga in box-ul de cautare locatie).