Asa cum ne asteptam, primii fulgi de zapada si-au facut aparitia astazi, la Azuga!

Cum s-a pregatit Azuga pentru un nou sezon de ski?

Pai, exista o singura schimbare majora – montarea unui telescaun de 2 locuri in locul teleskiului de pe partia Sorica dar care inca nu este finalizat (si nu stim daca va fi sau nu gata pana la inceperea sezonului de ski).

Administratia Locala (Primaria) care se ocupa de acest proiect, spune ca el va fi gata insa noi ne permitem sa ramanem sceptici, momentan 🙂 Vom reveni cu noi informatii pe acest subiect.

Telegondola Azuga – pregatita (ca intotdeauna) cu revizii efectuate, verificari suplimentare etc. Bravo lor!

Baza Cazacu – la fel de pregatita, asteptand frigul sau zapada. Si lor un mare Bravo!

Fun Park Azuga – din pacate acest proiect a fost inchis chiar daca era unul dintre marile puncte de atractie din Azuga, in special pentru schiorii incepatori. Pacat!

Centrele de inchirieri (baza partiei Sorica si cazacu – Obi Ski & Snowboard) – pregatite cu echipamente de calitate si oameni faini gata sa va ajute cu orice! Bravo si lor!

Scolile de ski & Snowboard – pregatite si ele si gata sa predea lectii de ski / cursuri de ski, tuturor celor ce isi doresc sa invete acest frumos sport!

Speram ca sezonul de ski sa inceapa in curand! Noi suntem pregatiti, ca in fiecare sezon, sa va oferim informatii cu privire la noutati, starea partiilor etc.

Vom reveni cu noi informatii, in curand!

Stay tuned!